Tilbageførsel til tidligere liv

PÅ REJSE MED SJÆLEN.    Regressions rejse tilbage til tidligere liv.

Ordet regression kommer af det latinske ord regredio, der betyder, at gå tilbage.

 

I en tilstand af dyb fysisk hvile, får du adgang til erindringer om tidligere liv,- erindringer som er lagret i sjælen. Du vil blive guidet til at genkalde dig et tidligere liv, hvor jeg vil guide dig til at få så mange oplysninger som muligt, det være sig, hvilket land, årstal, var du mand/kvinde, blev du gift, fik du børn, beskæftigelse, blot for at nævne nogle af de ting, man kan forvente at få at vide.

 

Uddybning og nærmere oplysninger gives på ”rejsedagen”. Det er vigtigt, at du afsætter god tid til rejsedagen, da hele forløbet nemt kan vare 2 ½ til 3 timer. Det er også vigtigt at du er udhvilet og ikke er stresset eller presset af andre aftaler den dag.

 

Hvad kan man bruge regressionsterapi til:

Det kan bruges til at få en bedre forståelse af det liv du lever nu. Hvorfor du reagerer som du gør, på de udfordringer som du møder, og hvordan du får det bedste ud af dine oplevelser. Lider du af angst eller en fobi, kan regression være et godt redskab, til at finde kilden til disse ting.

Seancen bliver optaget på CD som du får med hjem.

 

Tilkøb...

for at opnå en dyb afslappet tilstand, har jeg erfaring med, at det for nogle,  kan være nemmere, hvis man får lidt healing inden man begynder regressionen.

 

Jeg er uddannet hos Rud Grandt ( kendt fra TV2 serien ”På rejse med sjælen”) der efter mange års virke som regressionsterapeut, har sammensat en sikker og gennemprøvet regressionsform.

Jeg arbejder ud fra hans principper og på baggrund af hans videns erfaring.

 

Email: a.nedersee@hotmail.com - Adresse: P.U. Bruuns Vej 3, 5600 Faaborg - Mobil: 28880426