Velkommen til Anette's gæsteblok

Kære klient ! Du er velkommen til at skrive om din oplevelse her på siden.
Skrevet af Lithen Mynthe Jørgensen , d. 05-09-2019
Jeg har haft Anette Nedersee til at holde fordrag om Regression i min spirituelle cirkel for 20 personer.. Anette er så levende, sjov og festligt en fordragsholder så man føler man har stået i den lokale , hvor hun har arbejdet som regressions terapeut. vi skiftevis grinet højt og spisset ører , for den måde hun fortalte det på var virkelig spændende og dragende jeg kan varmt anbefalde Anette som en dygtig Foredragsholder Venlig hilsen Lithen Mynthe Jørgensen
Skrevet af Hanne Jensen, d. 05-09-2019
Kære Anette <3
Tusind tak for den dejligste og meget uforglemmelige oplevelse.
Selvom det nu er nogle år siden, jeg var på min sjælerejse, så står det meget detaljeret og skarpt i min hukommelse stadig.
Jeg var meget nervøs, men du fik mig gjort roligt, så jeg fik en god rejse tilbage til 1881, hvor jeg var en pige på 12 år.
Kan varmt anbefale Anette til enhver, der vil have en fantastisk rejse <3
E-mail:
Skrevet af Tine, d. 07-03-2018
En uforglemmelig oplevelse.. regression.
Det var den største, mest givende og lærerige oplevelse Anette gav mig da jeg var i regression ved hende. Jeg var dybt overrasket over hvad det kunne medbringe at blive taget tilbage til et tidligere liv. Alle de detaljer, følelser og oplevelser Anette viste mig vejen igennem har givet mig et andet syn på mit liv nu og jeg føler at jeg fik en ro med mig og ligeledes også nogle svar på spørgsmål jeg havde men også spørgsmål jeg endnu ikke havde stillet. Er der noget jeg nogensinde skal anbefale nogen så er det at give sig selv denne oplevelse og Anette er 100% med til at skabe de perfekte rammer for hvad du end måtte opleve i tidligere liv. Jeg vil til en hver tid anbefale Anette, på den tid jeg var der følte jeg rykkede mig så langt som menneske. Tak Anette
E-mail:
Skrevet af Tauane Tamara dos Santos, d. 05-08-2015
Først vil jeg sige TAK for en vild fed oplevelse!
Jeg var meget nervøs og samtidig vild spændt.
Anette tog godt imod mig, med åbne arme og fik snakket en hel del. Jeg følte mig straks tryg og vidste at, det kun kunne gå godt!
Tak for en vildt fed rejse tilbage i tiden. Det var lige det jeg havde brug for og det har hjulpet mig med at åbne øjnene lidt mere, og forstå hvorfor jeg er som jeg er idag.

Knus Tauane (Tamara)
<3 <3 <3
E-mail:
Skrevet af Pernille Vahl Nielsen, d. 23-03-2014
Jeg har i en del år haft lysten til at prøve en rejse tilbage til et tidligere liv. Men jeg var både usikker og nervøs omkring det, og det har aldrig rigtigt passet ind før, jeg en dag så Anettes hjemmeside og bare følte, at det skulle være nu.
Og det blev det…

Min usikkerhed og nervøsitet forsvandt hurtigt, da jeg mødte Anette. Hun brugte rigtig god tid på først at tale med mig om mine forventninger og om, hvad jeg ville komme til at opleve. Derfor var jeg meget tryg, da jeg lagde mig ned, lukkede øjnene og hørte Anettes stemme, som fik mig i en ubeskrivelig afslappet tilstand og talte mig ned til de erindringer, som stadig ligger i os.

Jeg kom tilbage til et liv, som jeg ikke kendte til i mit nuværende liv, men efterfølgende har kunnet søge oplysninger om på nettet.

En hel del hændelser, ’billeder’ og årstal passer perfekt, på det jeg kan søge oplysninger om, mens andre erindringer var mindre præcise. Jeg boede i mindst 4 forskellige lande, så jeg havde svært ved at sortere i de mange indtryk, billeder og stednavne jeg fik vist under regressionen, og jeg må ærligt indrømme, at jeg også blev meget overvældet over, hvilket liv jeg havde haft.

I de første dage efter regressionen nagede det mig, at jeg ikke havde kunnet fokusere lidt bedre, fordi jeg jo helt sikkert og åbenlyst kunne mærke, føle, grine, græde og genkende det hele, som var det sket i går.
Men efter yderligere nogle dage slog det mig som et lyn fra en klar himmel, at det ikke var selve ”beviset på mit tidligere liv”, jeg skulle fokusere på, men de meddelelser der lå i selve hændelserne – til mig i mit nuværende liv!
Og pludselig passede det hele sammen… De følelser, tanker, interesser og handlemønstre jeg oplevede dengang – både de positive og de mindre positive, er jo stort set eller tæt på de samme, der gentager sig i mit nuværende liv bare under meget andre omstændigheder. Jeg har det jo i mig…!

Så jeg har umiddelbart fået en indsigt og en større accept af mig selv, jeg ikke vil være foruden. Og nu ved jeg så meget bedre, hvordan jeg kan tænke anderledes om de sider af livet, jeg altid har troet var 'omstændighedernes skyld’ og ikke min egen.

Tusinde Tak Anette for din store omsorg og den tryghed du gav, da du var med mig på min rejse tilbage til, hvem jeg også er.
Jeg kan helt klart anbefale andre at prøve en regressionsterapi - med Anette som guide!
Kh Pernille


E-mail:
Skrevet af Nanna Christensen, d. 19-11-2013
Kære Mor.
Jeg kan kun tilslutte mig Maria Juul Johansen og sige, at du er virkelig dygtig.

Jeg husker at ligge på din briks og du talte mig ned. "20-19-18-HJÆLP, tænk på en farve, tænk på en farve-17-16-15-14-KOM NU FARVE-13-12-11-OG BUM! så faldt jeg igennem min farve, følte ro og velvære og pludselig befandt jeg mig mange år tilbage. Jeg véd at jeg har levet før, jeg var der jo!
Jeg var SÅ smuk, i en stor flot kjole, lange snørestøvler, handsker og hat. Sikke en forkælet møgunge jeg var, sikke et liv, sikke en oplevelse: WAUW!

Jeg kan ikke andet end anbefale dig som den fantastiske regressionsterapeut du er, men også healings-heks, selv på vores langdistanceforhold fra Danmark til England.

Store knus
Nanna
E-mail:
Skrevet af Maria Juul Johansen, d. 18-11-2013
Kære Anette

Vil blot sige tusinde tak for en helt uforglemmelig og meget lærerig oplevelse. Du er virkelig dygtig! Det var altafgørende for mig, at jeg kunne føle mig tryg og lægge kontrollen på hylden - og dette bidrog du i allerhøjeste grad til. Så mange tak :-)
Kan virkelig anbefale dig som regressionsterapeut, hvis andre skulle have lyst til at (turde) gå på opdagelse i livet før livet...
Tak for nogle fantastiske timer.

De bedste hilsner,
Maria
E-mail:
Skrevet af Anette Nedersee, d. 17-10-2013
kære gæster på min hjemmeside
jeg vil blive meget glad, hvis i har været hos mig og fået behandling, og har lyst at skrive om det her på siden :-)
Skrevet af journalist Ditte Iversen fra Downtown.dk, d. 06-10-2013
Tidligere liv tur-retur

Journalist: Ditte Lund Iversen
Fotograf: Sophie T.

At min underbevidsthed husker fra tidligere liv, og at det skulle ligge til grund for mine nuværende handlemønstre, har jeg aldrig skænket en tanke. Jeg er nemlig lidt skeptisk, når det kommer til det alternative og har ikke tænkt så meget over reinkarnation før.

Opnå større selvindsigt
Via regressionen skal jeg på en sjælerejse tilbage til et af mine tidligere liv, forklarer Anette mig. ”Det giver dig en dybere indsigt og kan hjælpe dig i forhold til dårlige vaner, fobier eller uhensigtsmæssige handlemønstre i dit nuværende liv,” uddyber hun.

Klare billeder på nethinden
Da jeg ligger på briksen, bliver min skepsis lagt helt på hylden. Ved hjælp af Anettes guidende spørgsmål dukker klare billeder af episoder fra et tidligere liv op for mit indre blik – som en film, der ruller forbi: Mig i mit barndomsarbejderhjem med kartofler og stuvede ærter og mig til mit eget bryllup i en spartansk brudekjole. Og selvom jeg kan se, at det ikke er mig, som jeg ser ud i mit nuværende liv, ved jeg på en måde bare, at det er mig.

Nysgerrig?
Er du blevet nysgerrig på, hvad din underbevidsthed gemmer på af erindringer? Så sæt kursen mod Anette i Faaborg. God rejse!